Papereria Emporda
Papereria Emporda Ofertes

Descomptes del 25% en material escolar a la Papereria de l'Empordà de Roses, Alt Empordà, Girona, Catalunya.

La Papereria de l'Empordà, situada al número 18 del carrer Doctor Arruga de Roses, ha posat en marxa una nova edició de la campanya escolar. Fins al proper 30 de setembre els clients de l'establiment es podran beneficiar d'un 25% de descompte en el material escolar, i d'un 10% i d'un 20% en motxilles i estotjos..

A més, mentre duri la campanya tots els que facin alguna adquisició tindran la possibilitat d'endur-se un ordinador portàtil i una impressora, si són els afortunats del sorteig que es portarà a terme a l'octubre. “Cada any fem un regal als nostres clients, sigui quina sigui la compra que hagin fet, coincidint amb la campanya escolar. L'any passat va ser una Tablet”, explica Rega Martínez, propietari de la Papereria de l'Empordà, que destaca que l'establiment disposa de material de tots els col·legis de Roses, inclòs el Vicens Vives.

A banda del material escolar, la Papereria de l'Empordà també té material per a oficines i per al sector de l'hostaleria, i ofereix el servei de repartiment a domicili i el de copisteria. “Disposem d'una màquina per ampliar i reduir plànols, i també per escanejar-los. Fem plastificacions i fotocòpies a color”, entre d'altres.

Rega Martínez va crear la Papereria de l'Empordà fa 21 anys, després d'haver adquirit experiència en altres empreses del sector. L'establiment estava situat inicialment al número 70 del carrer Tarragona, però fa més de 10 anys que es va traslladar a la seva ubicació actual al carrer Doctor Arruga, davant del mercat cobert de Roses.

Materials escolar per a tots els col.legis, motxiles i estutxos, preus, ofertes, descomptes. EBOOKS I LLIBRES PUBLICATS.
Busca, telèfon, mapa, situació, mira la web http://www.crae.com/papereriaemporda

Papereria EmpordaPapereria EmpordaPapereria EmpordaPapereria Emporda

Papereria EmpordaPapereria EmpordaPapereria EmpordaPapereria Emporda

C/Doctor Arruga, 18 17480 Roses (GIRONA) - Tel: 972 15 25 27 - norfeucopisteria@ofiexperts.es MAPA GOOGLE

©Copyright 2016 CRAE Alt Empordà